Wonen in Dordrecht

Wonen in Dordrecht

Ik neem je graag mee door de binnenstad van Dordrecht, de plaats waar ik al mijn leven lang met liefde woon.

Dit zijn de plekken waarvan ik denk dat je ze niet mag missen in de PRACHTIGE

binnenstad van Dordrecht, 

de plek waar ik al mijn leven lang met veel liefde woon!

Kind Zo Blij Bij deze lieve dames shop de mooiste en hipste fairtrade kinderkleding en accessoires voor je kindje!

Nobels Brood De lekkerste verse bakker die ik ken! Met passie werken ze hier aan broodzaken! Kruip lekker op een kruk en geniet van je heerlijke haver cappuccino of neem plaats achter in de winkel waar er een knusse plek is gecreëerd om bijvoorbeeld samen met je kindje te genieten van een heerlijk Frans ontbijt of een lekkere lunch. Je kan er nu niet omheen want wat ze bakken ruik je al van verre!

Place to B&B Hier kan je logeren in Dordrecht op zijn best, alleen of met je hele gezin dat maakt voor de gastvrouw niet uit! Stijlvol hip ingericht met de mooiste woonaccessoires. Je voelt je er gelijk thuis en wil eigenlijk nooit meer weg.

Smooth Dordrecht Voor de lekkerste smoothies, maar ook de prachtigste bowls en salades ga je naar Smooth Dordrecht. Dit is echt een urban plekje in het oude Dordrecht, je waant je hier in New York. Het interieur sluit prachtig op elkaar aan en aan elk detail is gedacht! Er werken ook nog eens fijne klantvriendelijke meiden en dat maakt het plaatje compleet! Zeker het bezoeken waard dus tijdens je rondje Dordt!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden