Over mij

Hi, ik ben Susanne

nu nog 39 jaar ;)

Ik heb een tweeling J/M van 5, een meisje van 8 en een hele lieve creatieve man!

Ik woon in het oude centrum van Dordrecht, ongeveer naast de Grote Kerk, in een vroeger botenhuis wat we helemaal op onze manier gemoderniseerd hebben met het behoud van oude details, zoals de oude balken.

Interieur en huizen zijn echt mijn passie, ik vind het heerlijk om mooie producten te vinden en toe te voegen aan mijn eigen interieur en er een eigen style van te maken. Hierdoor is mijn huis eigenlijk nooit hetzelfde. Ik geniet als er een nieuw seizoen is en ik weer alles om kan veranderen!  

De combinatie van vintage en design, maakt voor mij een huis levendig.

 

               

Met deze passie ben ik begonnen met Make Room, ik wil het liefst elke dag bezig zijn met mooie spullen vinden en dan vooral een combinatie van de bekende design merken en de nog startende designers, merkjes die je nog bijna nergens vind, met een leuk verhaal of juist dat originele product wat je bijna nergens ziet.

Voor mijn inspiratie en zoektocht zit ik veel op Instagram en Pinterest daar kan ik uren kijken en bewonderen hoe creatief andere mensen zijn. Ik probeer op deze manier originele nieuwe producten te vinden die ik kan aanbieden in de webshop, eigenlijk zie ik dat als een etalage voor nieuwe ontwerpers!

Vintage is mijn tweede passie, ik struin het liefst de Franse markten af en doe dit soms in 40 graden nog met heel veel plezier! Ik sjouw me rot, maar ben dan zo trots als ik juist dat fijne unieke exemplaar heb gevonden wat goed past in de webshop, daar kan ik enorm van genieten!

Dit doe ik al van jongs afgaan, mijn vader was altijd al vaak met kunst en hebben dingen bezig en verzamelde veel unieke items om hem heen, zijn passie heb ik wat dat betreft overgenomen en daar ben ik bet trots op!

Deze combinatie design en vintage is volgens mij een heerlijke combi om je in thuis te voelen en te beleven, die uitstraling geef ik graag aan Make Room.

Heb je zelf een merk of ben een fanatieke startende ondernemer en vind je het leuk om Make Room als verkoop kanaal te gebruiken, neem dan contact met mij op, ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en een plekje in de winkel is zo gemaakt!

 

Tot ziens bij Make Room!

Liefs, Susanne

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »