Over ons

Wij zijn Julie en Susanne en kennen elkaar al zo'n 15 jaar. Ooit samen gewerkt in een kledingwinkel in Dordrecht als bijbaantje. Na onze studies aan het werk gegaan in de jeugdhulpverlening en in het onderwijs. Inmiddels beide moeder geworden, Julie van 2 dochters en Susanne van een dochter en een tweeling, jongen en meisje. Altijd al interesse gehad voor interieur en daarnaast tweedehands producten. Susanne heeft haar ouders in Frankrijk wonen en gaat regelmatig langs en struint dan over alle marktjes...

Toen wij eind 2015 beiden thuis kwamen te zitten met klachten die werkgerelateerd waren, zijn wij na gaan denken over wat wij wel leuk vinden, waar we blij van worden en energie van krijgen. Toen zagen we dat de webshop Make Room te koop stond en hebben we de stap gezet en de sprong in het diepen genomen! Sinds 26 augustus weer 'open', na ruim 3 maanden voorbereiding. Het oude assortiment hebben we al wat uit kunnen breiden met nieuwe merken als: Nina in Vorm, Sloppop, Marieke ten Berge, Catchii, Puik Art, CP collections en Studio Stationery. We halen inspiratie van instagram en vinden hier nieuwe merken. En er komen nog veel leuke merken aan!

Ook de collectie vintage schatten is inmiddels toegevoegd aan onze shop en daar zijn we ook erg trots op!! We vinden het super leuk om mooie spulletjes te zoeken en vinden en vervolgens mooi op de foto te zetten. 

Make Room staat voor ons voor aparte, bijzondere en mooie producten voor in en om je huis, zowel nieuw als vintage. Neem een kijkje in onze shop en hopen dat het je aanspreekt!

Groetjes,

Julie & Susanne