Over mij

Hi, ik ben Susanne

Dit nu nog 39 jaar

Ik heb een tweeling J/M van 5, een meisje van 8 en een hele  lieve creatieve man!

Ik woon in het oude centrum van Dordrecht, ongeveer naast de Grote Kerk, in een vroeger botenhuis wat we helemaal op onze manier gemoderniseerd hebben met het behoud van oude details, zoals de oude balken.

Interieur en huizen zijn echt mijn passie, ik vind het heerlijk om mooie producten te vinden en toe te voegen aan mijn eigen interieur en er een eigen style van te maken. Hierdoor is mijn huis eigenlijk nooit hetzelfde. Ik geniet als er een nieuw seizoen is en alles weer anders mag ;), maar eigenlijk let ik daar nooit heel erg op want ik koop iets wanneer ik het mooi vind en denk dat het een mooie aanvulling is voor mijn huis of de webshop!

 

               

Met deze passie ben ik begonnen met Make Room, ik wil het liefst elke dag bezig zijn met mooie spullen vinden en dan vooral een combinatie van de bekende design merken en de nog startende designers, merkjes die je nog bijna nergens vind, met een leuk verhaal of juist dat originele product.

Voor mijn inspiratie en zoektocht zit ik veel op Instagram en Pinterest daar kan ik uren kijken en bewonderen hoe creatief andere mensen zijn. Ik probeer op deze manier originele nieuwe producten te vinden waarmee ik jou blij kan maken!

Vintage is mijn tweede passie, ik struin het liefst de Franse markten af en doe dit soms in 40 graden nog met heel veel plezier! Ik sjouw me rot, maar ben dan zo trots als ik juist dat fijne unieke exemplaar heb gevonden wat goed past in de webshop, daar kan ik enorm van genieten!

Dit doe ik al van jongs afgaan, mijn vader was altijd al vaak met kunst en hebben dingen bezig en verzamelde veel unieke items om hem heen, zijn passie heb ik wat dat betreft overgenomen en daar ben ik bet trots op!

Deze combinatie design en vintage is volgens mij een heerlijke combi om je in thuis te voelen en te beleven, die uitstraling geef ik graag aan Make Room.

Heb je zelf een merk of ben een fanatieke startende ondernemer, schroom dan niet en neem contact met mij op, ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en een plekje in de winkel is zo gemaakt!

 

Tot ziens bij Make Room!

Liefs, Susanne

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »