Over mij

Hi, ik ben Susanne

Ik ben een creatieve interieur fanaat, ik vind het heerlijk om mooie producten te vinden en toe te voegen aan mijn eigen interieur.

Door deze passie ben ik begonnen met Make Room, ik wil het liefst elke dag bezig zijn met mooie spullen vinden en dan vooral een combinatie van de bekende design merken en de nog startende designers. Juist omdat ik vind dat creativiteit beloond moet worden met een podium en een verhaal.

Vintage is mijn tweede passie, ik struin het liefst de franse markten af en doe dit soms in 40 graden nog met heel veel plezier! Ik sjouw me rot, maar ben dan zo trots als ik juist dat fijne unieke exemplaar heb gevonden wat goed past in de webshop, daar kan ik enorm van genieten!

Deze combinatie design en vintage is volgens mij een heerlijke combi om je in thuis te voelen en die uitstraling geef ik graag aan Make Room.

Heb je zelf een merk of ben een fanatieke startende designer schroom dan niet en neem contact met mij op, ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en een plekje in de winkel is zo gemaakt!

 

Tot ziens bij Make Room!

Susanne

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »