Dit is een goede gids

Beschikbaarheid: Op voorraad (5)

Dit is een goede gids

Gids voor een duurzame lifestyle 

GRATIS verzenden va €40,- 

 

De verborgen impact van de mens, juist nu de wereld even lijkt stil te staan.

Hoe leer je duurzamer, eerlijk leven in een maatschappij met overconsumptie, dat is iets wat ik me steeds vaker afvraag.

Gelukkig is deze gids een hele fijne hulp je vind er waar je naar zoekt, handige overzichtelijke tips, goeie winkel adressen en mooie interviews met relevante personen die allemaal het zelfde doel hebben, De Wereld weer een beetje gezonder en duurzamer maken.

Draag je steentje bij op het gebied van bewust en duurzaam leven met alle tips en weetjes uit deze handige gids, het is echt heel goed vol te houden en je leert van iedereen wat.

Met de leukste adresjes, mooie merken, bewuste tips, bruikbare suggesties, fijne plekken en slimme oplossingen

Leer met dit handboek hoe je bewust kan bijdragen aan een nieuwe ontwikkeling voor de wereld van morgen. Kijk in je eigen huis, je omgeving, je reizen, hoe je dat kan verduurzamen en zie welke , soms, kleine veranderingen al een enorme inpact kunnen hebben op onze toekomst.

Marieke Eyskoot werd al bekend met haar duurzame mode-en lifestyle tip, bewust omgaan met kleding is een goede stap om de aarde voor iedereen leefbaar te houden.

In het Dordrechts museum en museum Huis van Gijn vind je de tentoonstelling over Slow Fashion.Het gaat over 150 jaar mode, hoe onze voorouders hun kleding vermaakte en hergebruikte, waar kwaliteit voorop stond en die de kwantiteit.

zaterdag 15 februari was er een lezing van Marieke Eyskoot in Het Dordts museum, heb je die gemist jammer maar je kan haar volgen op Facebook of Instagram om zo nog meer geïnspireerd te raken om zelf bewuster te kopen en te hergebruiken.

 

Het boek bestaat uit 6 hoofdstukken : 

* kleding en accessoires 

* verzorging

* eten

* wonen en werken

* vrije tijd 

* weten

 

 

Afmeting: 23,6 x 18 x 2,8 cm 

Illustraties: heeft plaatjes

Schrijver: Marieke Eyskoot 

uitgeverij: 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen