Duurzaam Handboek voor de Luie tuinier

Beschikbaarheid: Op voorraad (6)

Duurzaam Handboek voor de Luie tuinier

Tuinieren is een fijne tijdsbesteding in deze bijzondere tijd, waarin we meer tot onszelf komen en bewuster zijn van onze omgeving. Tuinieren geeft rust en ruimte om te genieten van de natuur, zowel op je balkon als in een ruime tuin, het kan overal.

Juist nu is het belangrijk dat we laten zien dat we geven om de natuur, door bewust te tuinieren met biologische plantjes, aarde en zaadjes. Laten we met elkaar zorgen voor een beter milieu en begin bij jezelf in de tuin of je balkon door een duurzame natuurtuin aan te leggen met het handige duurzame handboek.

Maak je leefomgeving dicht mijzelf duurzamer, schoner en probeer eens je eigen groente te kweken, wedden dat het lukt en dat je er dan extra van geniet!

Loethe Olthuis is onderzoeksjournalist  en hartstochtelijke tuinierster in tien simpele stappen legt ze je uit hoe je van je eigen tuin of balkon een weelderige natuur creëert.

Zo vertelt ze je waar je gratis bloemen en planten kan vinden Hoe je je tuin klimaatbestendig kan maken 

geniet van het buiten zijn, tuinieren

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✓ Bedankt dat je komt shoppen ✓ GRATIS verzenden va €40.- ( NL) Verbergen