Wie is Make Room

Waarom ik doe wat ik doe?

Bij Make Room vind je vooral niet alledaagse merken, merken waarvan ik denk dat ze ontdekt moeten worden door jou!

Stuk voor stuk unieke items en woonaccessoires met een eigen verhaal, gemaakt door een ontwerper met passie om iets moois neer te zetten. Dit in combinatie met Franse vintage. Is volgens mij een uniek huis.

Je vindt bij Make Room de volgende merken: Helenb, Brandt Kaarsen, Papierpleziertjes, Jurianne Matter, PUIK, Ontwerpduo, Catchii homeware, Lot Bouwes, Liekeland en Studio Noos

De stijl van de producten is fris, eigentijds, tikkeltje Scandinavisch, ontworpen door jonge ontwerpers. Vaak nog niet ontdekt voor het grote publiek. Producten, cadeautjes die zoveel mogelijk gemaakt zijn met en door duurzamen productie.

 

Het gezicht achter Make Room

ben ik, Susanne de Ries

Make Room is ontstaan doordat mijn passie ligt bij Interieur en huizen, ik vind het heerlijk om mooie producten te vinden en toe te voegen aan mijn eigen interieur en er een eigen style van te maken. Hierdoor is mijn huis eigenlijk nooit hetzelfde. Ik geniet van een huis waarin je mag wonen maar waarin je ook je eigen style ziet. Niet alledaags, mooie kwaliteit, gemaakt met liefde.

De combinatie van vintage en design, maakt voor mij een huis levendig en uniek er is  namelijk niet nog een huis zoals dat van jou.

 

               

Met deze passie ben ik begonnen met Make Room, ik wil het liefst elke dag bezig zijn met mooie spullen vinden en dan vooral een combinatie van de bekende design merken en de nog startende designers, merkjes die je nog bijna nergens vind, met een leuk verhaal of juist dat originele product wat je een uniek gevoel geeft. Maar natuurlijk ook de vintage, wat juist dat stukje warmte geeft aan een huis, met het verhaal wat erachter zit. Door deze combinatie zijn de producten ook heel duurzaam en bewust gekozen.

 

 

Voor mijn inspiratie en zoektocht zit ik veel op Instagram, Facebook en Pinterest daar kan ik uren kijken en bewonderen hoe creatief andere mensen zijn. Ik probeer op deze manier originele nieuwe producten te vinden die ik kan aanbieden bij Make Room, eigenlijk zie ik Make Room als een etalage voor nieuwe ontwerpers!

Vintage is mijn tweede passie, ik struin het liefst de Franse markten af en doe dit soms in 40 graden nog met heel veel plezier! Ik sjouw me rot, maar ben dan zo trots als ik juist dat fijne unieke exemplaar heb gevonden wat goed past in de webshop, daar kan ik enorm van genieten!

Op dit moment struin ik stad en land af om de bijzondere collectie vintage te vinden. Dat doe ik wekelijks,  ik zou niet zonder kunnen, een ware verslaving! Het geeft echt een goed gevoel om iets te vinden tussen al die spullen. 

Offline shoppen

Ben je niet zo van het online winkelen en wil je producten liever voelen en echt zien, dat kan! Je vind Make Room op verschillende plekken in Dordrecht. Bij restaurant en shop in shop Het Magazijn, hier vind je beneden een restaurant met een prachtige stadstuin waar je heerlijk kan eten en drinken. Daarna kan je boven genieten van de muziek van Velvet en rondstruinen tussen de woonaccessoires van Make Room om dat speciale cadeautje voor jezelf of vriendin te vinden.

Ben je meer van de ijsjes, kom dan eens langs bij de Remise op een van de mooiste plekjes van Dordrecht aan de voet van de Grote Kerk vind je een prachtige ijssalon met Ben en Jerry schepijs. Hier vind je vooral veel leuke cadeautjes van Make Room voor zowel jong als oud.

Shop je graag voor je kleintje en altijd opzoek naar de mooiste duurzaamste kleertjes en accessoires, kom dan eens langs bij het gezelligste winkeletje van Dordrecht Kind zo Blij, je vind hier Make Room voor de kindjes zoals mooie mom-bags van Studio Noos en opbergkratjes van Ay-Kasa 

 

Met Make Room ben ik altijd opzoek naar iets bijzonders, dus mocht je zelf  een creatieve duizendpoot of  vertegenwoordig je een mooi merk en vind je het leuk om Make Room als verkoop kanaal te gebruiken, neem dan contact met mij op, ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en een plekje in de winkel is zo gemaakt!

 

Tot ziens bij Make Room!

Liefs, Susanne

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✓ GRATIS verzending > €50,- ✓ Binnen1-2 dagen verstuurd binnen NL -BL Verbergen