Wie is Make Room

Make Room 

Bij Make Room shop je een fijne selectie eigentijds design waaronder woonaccessoires, servies, posters, schrijfwaren, kinderkamer accessoires en vintage. Je vindt er onder andere de volgende merken: Helenb, Brandt Kaarsen, Papierpleziertjes, Jurianne Matter, PUIK, Ontwerpduo, House Docter, Catchii HAY design. De stijl van de producten is fris, eigentijds, tikkeltje Scandinavisch, 

Het gezicht achter Make Room ben ik, Susanne de Ries

Make Room is ontstaan doordat mijn passie ligt bij Interieur en huizen, ik vind het heerlijk om mooie producten te vinden en toe te voegen aan mijn eigen interieur en er een eigen style van te maken. Hierdoor is mijn huis eigenlijk nooit hetzelfde. Ik geniet van een huis waarin je mag wonen maar waarin je ook je eigen style ziet.

De combinatie van vintage en design, maakt voor mij een huis levendig.

 

               

Met deze passie ben ik begonnen met Make Room, ik wil het liefst elke dag bezig zijn met mooie spullen vinden en dan vooral een combinatie van de bekende design merken en de nog startende designers, merkjes die je nog bijna nergens vind, met een leuk verhaal of juist dat originele product wat je een uniek gevoel geeft. Maar natuurlijk ook de vintage, wat juist dat stukje warmte geeft aan een huis, met het verhaal wat erachter zit.

Voor mijn inspiratie en zoektocht zit ik veel op Instagram, Facebook en Pinterest daar kan ik uren kijken en bewonderen hoe creatief andere mensen zijn. Ik probeer op deze manier originele nieuwe producten te vinden die ik kan aanbieden bij Make Room, eigenlijk zie ik dat als een etalage voor nieuwe ontwerpers!

Vintage is mijn tweede passie, ik struin het liefst de Franse markten af en doe dit soms in 40 graden nog met heel veel plezier! Ik sjouw me rot, maar ben dan zo trots als ik juist dat fijne unieke exemplaar heb gevonden wat goed past in de webshop, daar kan ik enorm van genieten!

Dit doe ik al van jongs afgaan, mijn vader was altijd al vaak met kunst en hebben dingen bezig en verzamelde veel unieke items om hem heen, zijn passie heb ik wat dat betreft overgenomen en daar ben ik bet trots op!

Deze combinatie design en vintage is volgens mij een heerlijke combi om je in thuis te voelen en te beleven, die uitstraling geef ik graag aan Make Room.

Met Make Room ben ik altijd opzoek naar iets bijzonders, dus mocht je zelf iets maken of iemand weten met een mooi merk en vind je het leuk om Make Room als verkoop kanaal te gebruiken, neem dan contact met mij op, ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en een plekje in de winkel is zo gemaakt!

 

Tot ziens bij Make Room!

Liefs, Susanne

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »