Leuke links en plekken die je niet mag missen in Dordrecht

Hier plaats ik leuke links en plekken waarvan ik denk dat je ze niet mag missen in Dordrecht

Kind Zo Blij Bij deze lieve dames shop de mooiste en hipste fairtrade kinderkleding en accessoires voor je kindje!

Nobels Brood De lekkerste verse bakker die ik ken! Met passie werken ze hier aan broodzaken! Kruip lekker op een kruk en geniet van je heerlijke haver cappuccino of neem plaats achter in de winkel waar er een knusse plek is gecreëerd om bijvoorbeeld samen met je kindje te genieten van een heerlijk Frans ontbijt of een lekkere lunch. Je kan er nu niet omheen want ze bakken verse kruidnoten en pepernoten!

Place to B&B Hier kan je logeren in Dordrecht op zijn best, alleen of met je hele gezin dat maakt voor de gastvrouw niet uit!

Smooth Dordrecht Voor de lekkerste smoothies, maar ook de prachtigste bowls en salades ga je naar Smooth Dordrecht. Dit is echt een urban plekje in het oude Dordrecht, je waant je hier in New York. Het interieur sluit prachtig op elkaar aan en aan elk detail is gedacht! Er werken ook nog eens fijne klantvriendelijke meiden en dat maakt het plaatje compleet! Zeker het bezoeken waard dus tijdens je rondje Dordt!

Doindordt De cityblog van Dordrecht, Do neemt je mee door het mooie sprankelende Dordrecht met alle mooie originele plekjes. Ontdek Dordrecht op zijn mooist!

Papertime De mooiste werkplanner die je overal mee naartoe neemt, wij verkopen hem online en daar zijn we heel trots op!

Het Magazijn Een nieuwe hotspot in Dordrecht, binnen is een fijne industriële urban sfeer en buiten hebben ze een heerlijke secret garden met hangmatten. Je kan er veel home made  gerechten vinden en boven zijn toffe shops. Je vind er  Make Room , Velvet Music, Vintage Audio Repair, Fotofilmfabriek, Knappe Fiets,

Van Halem kapper op de Voorstraat 411a in Dordrecht Hier kom ik graag om mijn haar laten knippen en vanaf december kan je hier ook een collectie van Make Room vinden.