Menu
0
Gratis verzenden vanaf €45,- (NL)
Verzending binnen 2-3 werkdagen.
Gratis ophalen in de winkel
15Apr2020
Creatief spelen met San Kaku Mado mozaïek

Creatief spelen met San Kaku Mado mozaïek

Door: SusanneReacties: 0

Creatief duurzaam spelen met San Kaku Mado mozaïek

Ken jij de leuke gekleurde driehoekjes al? Hiermee speel je op je raam, in de auto of thuis, net alsof je met mozaïek speelt. Het is een compact duurzaam cadeau want je kan ze steeds weer opnieuw gebruiken, ze plakken zonder lijm, want zijn gemaakt van een speciaal soort vinyl.De verpakking is ook nog eens duurzaam want het doosje is makkelijk herbruikbaar en zit mooi in elkaar, klein en compact. Fijn ook om mee te nemen onderweg op reis, in de auto, maar ook handig weer op te bergen als je klaar bent met spelen.

De ontwerpster design studio Samira Boon komt uit Nederland maar ontwierp deze leukerds in Japan

Ontwerper Samira Boon is gespecialiseerd in het ontwikkelen en ontwerpen van driedimensionaal en interactief textiel. Samira heeft verscheidene jaren in Japan doorgebracht. Daar raakte ze gefascineerd door de 3D gevouwen structuren in origami. Vandaar dat deze  driehoekjes niet uit konden blijven, ze zijn simpel maar heel innovatief. 

                                                          

 

 

Het lijkt net of de driehoekjes licht geven en helemaal als de zon erop schijnt geeft het een magisch effect, als je geluk hebt zie je de weerspiegeling op de vloer en heb je dubbel plezier 

                                                       

 

Als je merkt dat de driehoekjes wat minder gaan plakken dan stop je ze even in een bakje met sop van afwasmiddel en water en daarna zijn ze weer als nieuw!

 

Eigenlijk is het mede hierdoor heel duurzaam speelgoed, je kan het keer op keer gebruiken en het slijt nagenoeg niet. Aan te raden is om het te gebruiken is pas als je kindje spullen niet meer in zijn mond doet, ongeveer een jaartje of 3 dus. Ermee verder gaan kan zeker totdat je 100 bent, want ook voor oma's en opa's is het echt heel leuk om creatief bezig te zijn!

 

Ben je enthousiast geworden? Wil jij een duurzaam cadeautje dat ook door de brievenbus past? Kijk dan op de bij San Kaku Mado hier zie je alle kleuren combinaties die wij verkopen van dit perfecte brievenbus cadeautje 

v.a. €11,95

Reacties

Karin
Geplaatst op 2020-04-21 19:07:54
Dat ziet eruit als ontzettend leuk speelgoed. Kinderen vinden het leuk Om te spelen met kleuren, vormen en licht. Precies de 3 dingen die ik hier zie. Heel mooi

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.