Menu
0
Gratis verzenden vanaf €45,- (NL)
Verzending binnen 2-3 werkdagen.
Gratis ophalen in de winkel
21Jul2020
Kusala Gifts zeep

Kusala Gifts zeep

Door: Susanne de RiesReacties: 0

Kusala Gifts

De goudsbloem laat mooi zien waar Kusala Gifts voor staat, de bloemen groeien krachtig en vrolijk in allerlei omstandigheden en verspreiden veel liefdevolle karma. Dat is ook wat Karin Berhoudt wil met haar natuurlijke zepen. Kusala komt uit de Pali taal gebruikt in de oudste Boeddhistische teksten en betekent 'goede karma 

kamille scrub

De zepen

Echt een klein cadeautje de prachtige zepen van Kusala, alle bloemetjes, kruiden en andere ingrediënten  zie je gewoon zitten en de werking ervan kan je je wel inbeelden. Die geur, zo fantastisch lekker en intens. Wat dacht je van Lavendel, met echte lavendel en kokosmelk, alleen al om te zien is het een plaatje, maar de geur is ook zo fijn! Perfect om cadeau te doen maar ook heerlijk voor jezelf. De kamille scrub geeft je huid een heerlijke scrub beurt door de toevoeging van maanzaad, je krijgt er een poezelig zacht huidje van! Wist je dat je wijn niet alleen kan drinken maar dat je hem ook heel goed kan toevoegen aan een fijn geurende zeep, witte wijn heeft veel antioxidanten, mineralen, en vitaminen, waardoor het een waardevol ingrediënt wordt voor zeep. Perfect cadeau voor de echte wijdrinker! Op dit moment gebruik ik zelf de kamille scrub zeep omdat ik in de zomer graag lekker zacht velletje wil hebben. De scrub is in de vorm van maanzaad en echt die doet zijn werk echt geweldig, zelf mijn man vind het fijn!

 

Duurzaam

Deze bijzondere zepen zijn dichtbij huis geproduceerd, namelijk in Rotterdam

Het bijzondere is dat Karin Berkhoudt deze heerlijk geurende zepen maakt van alleen maar natuurlijke ingrediënten, zodat ieder sopje wat door je afvoerputje verdwijnt geen schade aan kan richten aan het milieu.Kusala Gifts wil bijdragen aan milieuvriendelijke en maatschappelijk betrokken productie en consumptie. De zepen van Kusala Gifts bevatten (m.u.v. de synthetische natronloog vereist voor het verzepingsproces) alleen natuurlijke ingrediënten en zoveel mogelijk van biologische teelt. Harde zeep is een plasticvrij en milieuvriendelijk alternatief voor vloeibare handzepen en douchegels. Kusala Gifts gebruikt ook geen palmolie, omdat de productie hiervan tot gigantische ontbossingen in Zuidoost Azië heeft geleid. Reststukjes van de zeepproductie worden gedoneerd aan de Pauluskerk Rotterdam die zich inzet voor mensen die het zonder hulp niet redden

 

Kortom een heerlijk bewust duurzaam en bovendien goed werkend product voor een fijne prijs van €6,-

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.