Menu
0
Gratis verzenden vanaf €45,- (NL)
Verzending binnen 2-3 werkdagen.
Gratis ophalen in de winkel
02Apr2022
Het is Lente!

Het is Lente!

Door: AnniekReacties: 0

April doet wat 'ie wil, dat is wel duidelijk. Waar we de lente ingingen met een lekker warm zonnetje en iedereen in de startblokken stond om aan de slag te gaan in de tuin, was het afgelopen dagen ineens weer wit en koud. En tóch is het lente en dat betekent dat de zon vaker schijnt, we de vogels horen fluiten, de eerste bloemen zich laten zien én dat heerlijk lange zomeravonden steeds dichterbij komen, we uitkijken naar het bloeiseizoen en nu de handen uit de mouwen steken en aan de slag kunnen in de tuin! We geven je een aantal tips voor een kleurrijk lenteseizoen!

Nieuwe Blossombs!

Met de vrolijk gekleurde zaadbommetjes van Blossombs creëer je een voedselparadijs voor bijen en vlinders. Speciaal voor de lente en met Pasen voor de deur, zijn er een aantal nieuwe cadeauverpakkingen uitgebracht! Giftboxen voor de Lente, feesthangers voor in de paastakken bijvoorbeeld én  voor aan de Paastakken en speciale eierdoosjes voor Pasen.

 

De Moestuin - My Stressfree Zone

Ook voor de fanatieke moestuinders is het seizoen begonnen. Alvast binnen voorzaaien in een warme bak of de tuin voorbereiden om straks direct in de volle grond te zaaien. Als je net begint met moestuinen, of eigenlijk de eerste jaren, is het een behoorlijke ontdekkingstocht. Goeie tips zijn dan écht welkom. Floor de Korte leert je in 'De moestuin - My stressfree zone' hoe je met weinig inspanning van je eigen groente, fruit en kruiden kunt genieten. Praktische uitleg, moestuinen zonder stress en een gezonde eetlust!

 

Je eigen paradijs

Als je dan toch zo lekker aan het rommelen bent in de tuin, pak dan ook het boek van Casper Boot er eens bij. In 'Je eigen paradijs' krijg je veel praktische tips, verrassende ideeën en laagdrempelige projecten die jou gaan helpen bij het groener maken van je tuin. Casper Boot, bekend als grafisch vormgever en onder andere Zilverblauw, ging aan de slag in zijn eigen tuin en ontdekte hoe je zorgt voor biodiversiteit in je tuin. Hij schreef dit boek met de overtuiging dat het voor iedereen mogelijk is, het formaat van je tuin maakt niet uit. Elke tuin die groener wordt is er één en alle kleine groene en diverse tuinen vormen samen een groot geheel.

Veel plezier in de tuin!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.