Menu
0
Gratis verzenden vanaf €45,- (NL)
Verzending binnen 2-3 werkdagen.
Gratis ophalen in de winkel
24Apr2022
Moederdag!

Moederdag!

Posters van Mella Mella
Ze blijven een feestje, de kleurrijke en grappige posters van Mella Mella. Een echte eyecatcher voor aan je muur. Van de Disco poster, Bloemen maken de man tot de onverminderd populaire Oploskoffie poster; ze zijn stuk voor stuk een feestje! 

 

Een duurzame bos bloemen

Bloemen cadeau geven is altijd een goed idee! En met de papieren bloemen van Jurianne Matter geef je een bijzonder mooie én duurzame bos bloemen cadeau. Je ontvangt ze in een mooi pakketje, wat ook makkelijk door de brievenbus past en zet de bloemen met de inhoud van het pakketje zelf in elkaar. De bloemen zijn een blikvanger in de woonkamer!

De jongen, de mol, de vos en het paard

Dit boek was één van de bestsellers in 2020 (in NL) en het is nog steeds ontzettend populair. Het door Arthur Japin vertaalde boek van Charlie Mackes vertelt je een prachtig verhaal over een bijzonder gezelschap wat met elkaar onderweg is, elkaar vragen stelt over het leven, over vriendschap, over kwetsbaarheid en over liefde. Het verhaal is ontroerend en verbindend, versterkt door een 100-tal prachtige illustraties. 

Een duurzame Susan Bijl tas

De kleurrijke en met aandacht ontworpen tassen van Susan Bijl zijn ongekend populair. Kleurrijk en aandachtig ontwerp. Van de klassieke The New Shopping Bag als vervanging van je plastic boodschappentas tot je nieuwe favoriete kleurcombinatie verwerkt in The New Bum Bag. De duurzame tassen van Susan Bijl kunnen altijd!

 

Speciale Moederdag Kortingscode voor Nieuwsbrieflezers!

Schrijf je in voor de Make Room nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, je te laten inspireren en regelmatig te profiteren van een lekker korting! Alle nieuwsbrieflezers ontvingen een korting geldig op alle producten die binnen de categorie Moederdag vallen in de cadeaugids. Ook profiteren van deze korting? Schrijf je dan in!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.