Menu
0
Gratis verzenden vanaf €45,- (NL)
Verzending binnen 2-3 werkdagen.
Gratis ophalen in de winkel
14Dec2022
Kerstcadeaus, versieren en inpakken!

Kerstcadeaus, versieren en inpakken!

Het kleurrijkste kerstcadeau voor dit jaar, The Crib van Buro Berger.
Een moderne, vrolijke en kleurrijke versie van de kerststal. The Crib is ontwerpen door Nynke Tynagel, bekend van Studio Job. Een eigenzinnige kerststal die je huis opfleurt tijdens de donkere dagen rond kerst. Alle 13 elementen creëren samen een prachtig geheel.

XL Angel

Met haar flinke formaat en de botanische print op haar jurk is deze engel een markante verschijning. Ze staat graag te stralen als tafeldecoratie of glimlacht je het hele jaar door bemoedigend toe vanaf het dressoir of de vensterbank. Een opvallend, uniek en betaalbaar cadeautje!

Bekijk het product

Pins Holly

Speciaal voor op je kerstblouse, deze leuke kerstpins! De kers op de taart voor je kerstoutfit! Voor jezelf of voor je geliefde. Een opvallend, uniek en betaalbaar cadeautje!

Bekijk het product»

Kerstcadeaus worden nog leuker om te geven als ze mooi zijn ingepakt. Daarvoor hebben we dit prachtige inpakpapier. Voeg het toe aan je bestelling en maak er iets bijzonders van. Met liefde en aandacht pakken we je kerstcadeaus ook voor je in. Zo komt je cadeau kant en klaar bij je thuis!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.