Catchii

Catchii

Over Catchii

Het ‘Catchii’ blaadje wordt meegevoerd door de wind, reist de hele wereld over op zoek naar inspirerende landen. Wanneer het ‘Catchii’ blaadje een bijzondere bestemming heeft ontdekt, dwarrelt het neer en neemt de omgeving in zich op. Voor deze collectie is het ‘Catchii’ blaadje neergestreken in de natuur van Zuid-Afrika, waar de Nederlandse ontwerpster Femke Zwaan geïnspireerd werd door de kleurrijke exotische vogels, flamingo’s en insecten, maar ook luipaarden, herten en aapjes komen langs in het brede assortiment.
Het servies wordt gesierd door pauwen, papegaaien, kraanvogels en lovebirds die van het ene naar het andere bord vliegen. De verschillende artikelen laten zich goed met elkaar combineren en zorgen juist door de combinatie, telkens per dessin in tweevoud, voor een sprekend geheel.

Sinds 2018 is er ook een prachtig duurzaam bamboo kinderservies, iets wat je perfect kan geven als een kraamcadeau.

 

Over Femke

Na jarenlang bij diverse multinationalscatchii Femke zwaan dutch designer servies dinnerware ontwerper
gewerkt te hebben als marketeer, besloot Femke Zwaan in 2014 haar creatieve droom te volgen door homeware label Catchii op te richten.
Altijd al maakte Femke schilderijen. Tot haar huis vol stond met grote doeken, kwam ze op het idee om aardewerk tegaan beschilderen. Op het moment dat ze nachtenlang in opdracht borden aan het beschilderen was, is ze in zee gegaan met een zeefdrukker, die haar gedetailleerde en kleurrijke illustraties als de beste op haar serviezen kan aanbrengen. De eerste collectie Catchii homeware was niet veel later een feit.

catchii femke zwaan dutch designer dinnerware

Daarnaast is Femke Zwaan werkzaam als interior designer. Femke’s droom is om mensen blij te maken met de vrolijke dessins van Catchii en interieurs een boost te geven met haar kleurrijke serviezen. Ze heeft absoluut oog voor detail en kleurencombinaties en dat is terug te zien in de Catchii collectie.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✓ GRATIS verzending > €25,- GRATIS bezorging in Dordrecht ✓ Binnen1-2 dagen verstuurd binnen NL -BL Verbergen