Menu
0
Gratis verzenden vanaf €45,- (NL)
Verzending binnen 2-3 werkdagen.
Gratis ophalen in de winkel
07Nov2021
The Most Wonderful Time of the Year

The Most Wonderful Time of the Year

Door: AnniekReacties: 0

It's the Most Wonderful Time of the Year

Kerst wordt veelal beschreven als de mooiste tijd van het jaar, maar met welke producten haal je die échte kerstsfeer in huis?

De bladeren vallen van de bomen, de klok is verzet, het wordt kouder en is eerder donker. We gaan richting kerst! Tijd voor lichtjes en gezelligheid in huis voor een echte kerstsfeer!

Ik vind het heerlijk deze tijd van het jaar. De webshop is al lekker gevuld met de mooiste kerstaccessoires en in de winkel staan de eerste kerstspullen al uitgestald. De mannen van de andere shops vinden het nog wat vroeg ;-), maar ik kan niet wachten de andere producten ook uit te pakken. Ditzelfde geldt voor kerst in huis, de kaarsen gaan aan en zodra het kan haal ik de kerstboom in huis. We vieren dit jaar voor het eerst kerst in ons nieuwe huis, we gaan uitpakken! We willen de buitenkant van het huis versieren met gezellige lampjes en voor het eerst sinds jaren gaan we weer een échte kerstboom halen, die planten we daarna mooi in de tuin. Naast een mooie versierde kerstboom zijn er een tal van decoratieve accessoires die de kerstsfeer in huis halen. Ik combineer graag verschillende producten met elkaar, zo ook oude en nieuwe producten, voor een fijne sfeer. Deze week ga ik daarom nog even naar een aantal kringloopwinkels, wie weet welke pareltjes ik daar zal vinden! Ik laat me alvast inspireren voor een heerlijk kerstdiner en mooi gedekte tafels door het boek Kerst van Uitgeverij Snor.

Ik zet een aantal mooie kerstaccessoires in het zonnetje die je ook goed als sinterklaascadeautje kunt geven:

Fridur Mini Engelen van Jurianne Matter

Deze mooie mini engelen hebben verschillende functies, namelijk beschermengel en ook naamkaartengel. Je kunt ze in je kerstboom hangen, gebruiken als tafeldecoratie óf als kaartje versturen. 

De uitgestanste engel zit in een kaart van A6 formaat en is een bijzondere, zelf simpel uit te vouwen, kerstgroet. De engel kan staan en, met een touwtje door de gaatjes in haar vleugels, ook hangen! Op de achterkant van haar jurkje kun je een wens of een groet kwijt.

 

The Crib van Buro Berger

De periode voor kerst is ook een periode van tradities en herinneringen. Wij mochten vroeger altijd, naast het versieren van de kerstboom, ook de kerststal uitpakken. Dat moest heel voorzichtig, want de beeldjes waren kwetsbaar, maar het kerstverhaal kwam tot leven door alle beeldjes mooi bij elkaar te zetten. Gelukkig hoef je met The Crib niet super voorzichtig te zijn. Deze stevige, houten, kerststal kan wel tegen een stootje. Het is een écht designersitem in je huis, door de mooie vrolijke kleuren en originele figuren, zoals de Holy Moly en salamander, een eyecatcher in je huis en de kinderen kunnen er mee spelen en puzzelen! 

Advent Tree van Jurianne Matter

Een mooie traditie kun je starten met de Advent Tree van Jurianne Matter. Verstilling en verwachting hoort ook bij kerst. Met deze adventboom leef je toe naar kerst. Start op 1 december en neem elke dag even de tijd voor een klein ritueel, zoek een mooi ornamentje uit om in de boom te hangen. Welke wordt het? Het schaatsje, de handschoenen of de koffiemok? Er zijn 24 ornamentjes, met 1e kerstdag plaats je de ster als piek en hangt de boom vol. 
Deze adventboom is bedoeld als jaarlijks terugkerende traditie. Je krijgt er een mooie bewaardoos bij, zodat je het hout en papier goed kunt opbergen en het volgende jaar weer kunt gebruiken. Direct genieten van je adventboom? Haal de boom dan uit de doos en hang alles er in één keer in, met ster. Kan ook natuurlijk :-)

Ook een leuke tip: Creëer je eigen kerstdorp door de TÚS Tiny Houses van Jurianne Matter met de kerstboomkaarsen van Rustik Lys te combineren!

Wil je één of meerdere van de mooie kerstaccessoires cadeau doen? Dan pakken we met liefde de cadeaus voor je in! Bekijk hiervoor de verpakkingsservice.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.