Menu
0
Gratis verzenden vanaf €45,- (NL)
Verzending binnen 2-3 werkdagen.
Gratis ophalen in de winkel
15Oct2019
Herfst

Herfst

Door: Susanne de RiesReacties: 0

Herfst

De herfst geeft mij altijd een fijn gevoel, ik hou van de warme kleuren, geel, oranje, rood en bruin. Ik krijg zin om te koken, de kaarsjes aan te doen en boekjes te lezen onder een dekentje.

Geel/Oranje

Haarband Monk & Anna            mand Ted & Tone                 

   

 

 

Bruin en Rood           Sojawas kaars Den & Amber Brandt Kaarsen        vintage bruine glazen                                 

 

Maar ook heerlijk naar buiten, te wandelen door de regen in de wind of in een heerlijk herfst zonnetje, de geuren en kleuren op me in te laten werken en proberen mee naar binnen te nemen. Thuis een fijn gerecht te maken en met vrienden of familie te eten bij kaarslicht. 

Koken doe je bijvoorbeeld uit het mooie kookboek Holy Happy Belly met prachtige foto's en heerlijke Ayurvedische recepten speciaal voor herfst en winter, om je een lichaam gezond te hebben en te houden. Bianca Fabrie is Ayurvedisch therapeut en mensen komen bij haar omdat ze niet lekker in hun vel zitten, last hebben van hun hormonen of van hun huid en moe zijn. Ze heeft inmiddels al heel wat mensen geholpen met haar adviezen op het gebied van voeding, want dat is toch waar het allemaal bij begint.

 

 

                                    Holy Happy Belly

 

 

 

 

Mijn huis krijgt weer een metamorfose, net als de kledingkasten van de kinderen en mezelf. Eigenlijk net als in de natuur waarbij de aarde alles opruimt en de diertjes weer een holletje maken om te schuilen.

 

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.