Wij staan bij de voordeur

Wij staan bij de voordeur

Op de foto in corona tijd

Toen ik via Instagram de leuke foto's van  bij de voordeur voorbij zag komen, twijfelde ik eigenlijk geen moment en maakte een afspraak met Petra van Campuur.  Haar verhaal sprak me aan, om mensen juist in deze bizarre tijd op de foto te zetten bij de plek waar we allemaal aan gebonden zijn. Juist omdat we dit met zijn allen nooit gaan vergeten leek het mij fijn en mooi om met mijn gezin hieraan mee te doen.

Petra kwam langs en bleef netjes op 1,5 meter afstand even een praatje houden en schoot gelijk met haar toffe camera's een paar foto's, eigenlijk ging het heel snel. Ook omdat ze een hele tocht aan het houden was door Dordrecht, want er waren veel mensen die van deze gelegenheid gebruik wilde maken om op de foto te kunnen door een echte fotografe. 

Normaal is Petra fotografe voor bruiloften, portretten en zakelijke reportages, maar door Corona kwam dat eigenlijk allemaal een beetje stil te liggen. Toen ze zo thuis zat bedacht ze samen met haar man, dat het eigenlijk wel heel bijzonder zou zijn om deze tijd vast te leggen in een reportage en omdat iedereen thuis zit, kon het niet anders dan dat dit bij de voordeur moest zijn.

Ik vind het heel fijn dat we hier aan mee hebben gedaan, het is iets voor later, maar ook voor nu. Ik wil niet alleen maar aan de negatieve dingen in deze tijd denken, maar juist ook aan de positieve dingen zoals het samen zijn met je gezin en even reflecteren over de afgelopen tijd.

Natuurlijk heeft het voor onze beide bedrijven, GenG design en Make Room wel consequenties maar ook daar zijn we creatief en verzinnen we leuke praktische oplossingen. Maar belangrijk voor nu is dat we gezond blijven.

Bedankt Petra voor deze foto en mocht je nou zelf ook graag op de foto willen, ze heeft vast nog wel ergens een plekje vrij!

Via Instagram of Facebook boek je makkelijk een plekje 

 

www.bijdevoordeur.com

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✓ Bedankt dat je komt shoppen ✓ GRATIS verzenden va €40.- ( NL) Verbergen