Menu
0
Gratis verzenden vanaf €45,- (NL)
Verzending binnen 2-3 werkdagen.
Gratis ophalen in de winkel
14Jan2020
Mijn start van  2020

Mijn start van 2020

Door: SusanneReacties: 0

Zo de kop is eraf, 2020 is begonnen!

Heb jij ook dat je het gevoel hebt dat 2020 je veel gaat brengen op het gebied van rust, ruimte en dingen die op zijn plek vallen?

Bij mij begint het nu al goed, we zijn lekker begonnen thuis.

Bij ruimte in mijn hoofd hoort ook een opgeruimd huis en dan bedoel ik laatjes, kasten en de zolder die weer op orde zijn. Dat doe ik door spullen die ik teveel heb op Marktplaats te verkopen of naar de kringloop te brengen zodat andere er weer plezier van kunnen hebben.  Hierdoor krijg ik rust in mijn hoofd en dat gebeurt bij mij altijd heel geleidelijk, ik ben geen snelle beslisser, ik overdenk het soms te vaak, maar heb het gevoel dat alles wel op zijn plek valt als het zover is. Zo ook de indeling van ons huis in het centrum van het mooie Dordrecht.

Ons huis

Op dit moment veranderd ons huis weer van gedaante, we zijn al heel lang aan het denken wat we willen met de ruimte die we hebben. We wonnen fijn maar er was te weinig ruimte voor iedereen om een eigen plekje te hebben. Dan is er het stukje licht en natuur wat ik mis en dus heb ik een FUNDA verslaving. Iedere ochtend kijk ik even, soms ga ik zelfs bij een huis kijken, alleen of met het hele gezin. In mijn hoofd ben ik al 100 x verhuisd. Maar eigenlijk kom ik er steeds meer achter dat de plek, de ruimte en de locatie die we hebben zo uniek is en dat we hier eigenlijk allemaal onze plek moeten kunnen vinden.

Nu hebben we een plan en dat gaan we uitvoeren, de kogel is na jaren eindelijk door de kerk en we gaan beginnen aan een kamer voor ons op de begane grond. Ook alvast handig voor later ;)

De bank staat op een andere plek, onder het raam, hierdoor zitten we meer in het licht en zie je de bomen en heel belangrijk, de lucht, iets wat ik al heel lang mis in ons huis.

Dat ik geen tuin heb, vind ik nog steeds wel lastig, en dat zal voor mij altijd een droom blijven, maar dat kan altijd nog en dus ga ik mijn straatje gezellig maken, een bankje buiten, plantjes in mooie vaasjes en potjes en het dakterras weer meer in gebruik nemen.

Deze week gaan we verder uitdenken hoe we het meer vorm gaan geven maar voor nu ben ik blij dat we samen op een lijn zitten. Dat we straks weer rust hebben en dat iedereen een eigen plekje heeft voor de aankomende 10 jaar. 

Fijn!

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.