Menu
0
Gratis verzenden vanaf €45,- (NL)
Verzending binnen 2-3 werkdagen.
Gratis ophalen in de winkel
25Jan2022
Haal kleur in huis tijdens deze grijze dagen.

Haal kleur in huis tijdens deze grijze dagen.

Door: AnniekReacties: 0

Buiten is het al dagen grijs en ik merk dat de behoefte aan zon, spontaniteit en kleur sterker wordt. Ondanks dat we nog middenin de winter zitten, is het wat mij betreft tijd om ons interieur kleur te geven met mooie woonaccessoires van bijvoorbeeld Jurianne Matter, Mella Mella en Mo Man Tai. 

Een bosje bloemen of kransje van Jurianne Matter

De Field Flowers van Jurianne Matter kent twee nieuwe kleuren, namelijk Greens en Browns. De mooie Field Flowers kennen we al in de mooie roze tinten, maar nu zijn ze er dus ook in groen en bruin. Een lief klein bosje bloemen of een fijn kransje geeft je interieur een fleurig en warme uitstraling. Een echte blikvanger in je woonkamer.

De Field Flowers als dubbel duurzaam boeketje: de bloemen verwelken niet en zijn gedrukt met bio inkt op FSC gecertificeerd papier. Wil je deze mooie bloemen cadeau doen? Ze zijn het ideale brievenbuscadeautje. Een bijzondere 'wenskaart' die bij ontvangst omgetoverd kan worden in een lief boeketje. 

     

 

De posters van Mella Mella aan de muur

Als er iets kleur en vrolijkheid in huis geeft zijn het de posters van Mella Mella. De heerlijke kleuren knallen je woonkamer in en de designs toveren een glimlach op je gezicht.

     


Gekleurd licht van Mo Man Tai

Nieuw bij Make Room zijn een aantal producten van Mo Man Tai. De mooie gekleurde, geïnspireerd op de gradiënt/neon trend, kaarsen hebben een handgemaakte blend en geven je interieur warmte en kleur. De kleurrijke DIY Rainbows zijn een echte aanwinst. De regenboog staat symbool voor hoop en vrede. het spel van licht, de gekleurde reflecties en schaduwen maken de regenboog een feestje om naar te kijken. 

     

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.