Menu
0
Gratis verzenden vanaf €45,- (NL)
Verzending binnen 2-3 werkdagen.
Gratis ophalen in de winkel
07Nov2015
Donkere dagen DIY

Donkere dagen DIY

Links: diy kussens door Ukkonoa. Rechts: diy sweater door Fine little day

Langzaamaan worden de dagen steeds kouder en korter en ook ik (die tot en met eind oktober haar zomerjas draagt en de herfst als het even kan totaal ontkent) moet eraan geloven dat het leven zich weer steeds meer binnenshuis afspeelt. Elk jaar komt er zo'n week voorbij dat ik de boel omgooi en 'winterklaar' maak. Ik zocht wat zelfmaakideeén voor je uit, want los van het feit dat ik een zwak voor design heb hou ik van de charme (en betaalbaarheid) van diy's! Stempelen op stof bijvoorbeeld is ontzettend simpel. Bij vrijwel iedere hobbywinkel kun je textielverf en zogenoemde 'gutsen' kopen waarmee je vormpjes uit rubber kunt snijden, of uit gummetjes! Bevestig ze op een blokje hout en stempelen maar. Liever nog simpeler? Dan neem je gewoon een aardappel en een klein meisje, hoewel dat alleen werkt met wat grovere vormen zonder fijne details. Na het stempelen moet je de stof even fixeren met de strijkbout en je kunstwerkje is slijt- en wasvast. 
Links: Dip dye schilderij door diycandy. Rechts: Zelfgemaakte stempels door Mer Mag

Ik heb ze al vaker voorbij zien komen; vintage schilderijen (je scoort ze bij de kringloop) met een dip-dye in een opvallende kleur, inclusief de lijst die eromheen zit. Erg creatief en origineel want niemand heeft dezelfde. 

Links: diy kandelaars door Annaleenashem. Rechts: Houten kandelaars door Almost makes perfect

Als ik iets elk jaar herontdek in de herfst dan zijn het kaarsjes. In de zomer brand ik ze zelden, enkel buiten wanneer het laat wordt. Hoe leuk zijn dan deze diy kandelaars gemaakt van simpele bouwmarktmaterialen?! De houten blokjes zaag je op maat en met een speciale kop op je boormachine (kun je ook in de bouwmarkt laten doen!) maak je er bovenin een gat in voor het formaat dinerkaars. Kwestie van een tof kleurtje eroverheen en je hebt super originele kandelaars. Liever een tikkie industriëler? Dan koop je een paar flinke bouten en moeren en smelt je daar een zwarte of witte kaars in. Simpel, stijlvol en heel erg stoer!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.