Het combineren van van vintage in huis

Het combineren van van vintage in huis

Vintage in huis combineren, geeft een huis leven. Vintage woonaccessoires hebben een verhaal, een geschiedenis en dat zie je terug in de sfeer die het geeft.

Het combineren van van vintage in huis

Vintage in huis combineren, geeft een huis leven. Vintage woonaccessoires hebben een verhaal, een geschiedenis en dat zie je terug in de sfeer die het geeft.

 

Vintage zoeken is mijn passie, ik struin het liefst de Franse markten af en doe dit soms in 40 graden nog met heel veel plezier! Ik sjouw me rot, maar ben dan zo trots als ik juist dat fijne unieke exemplaar heb gevonden wat goed past in de webshop, daar kan ik enorm van genieten!

 

kop en schotel roze glas   

 

Op dit moment struin ik stad en land af om de bijzondere collectie vintage te vinden. Dat doe ik wekelijks,  ik zou niet zonder kunnen, een ware verslaving! Het geeft echt een goed gevoel om iets te vinden tussen al die spullen. Meubels en woonaccessoires verdienen een tweede kans en hiermee zorgen we voor recycling en duurzame inrichting van je huis. 

Je vind bij Het Magazijn en online een mooi assortiment van vintage waarvan ik denk dat ze je blij maken en jouw interieur verdienen.

set bruine glazen set van 7

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✓ Bedankt dat je komt shoppen ✓ GRATIS verzenden va €40.- ( NL) Verbergen